25 de mayo de 2020 25/5/20

Mireia Estepa Olcina assumeix la regidoria d’Educació de Cocentaina

    Mireia Estepa Olcina assumirà la regidoria d’Educació de Cocentaina i engreixa així amb aquesta important cartera la seua nòmina de competències. El fet que cap altre regidor puga destinar de manera exclusiva la seua dedicació al consistori ha obligat l’alcaldessa a reorganitzar el seu equip.

    La fins ara regidora d’Educació, Susana Reig, es quedarà amb Festes i Tradicions i Neteja diària. La seua feina principal l’impedix destinar més hores a la funció pública, mal que compartix tot l’equip de govern, ja que l’oposició va decidir deixar-lo sense cap tipus d’estructura i sent l’alcaldessa l’única que té dedicació. Així, Mireia queda ara amb les següents regidories: Benestar Social i Transparència; Participació Ciutadana, Autonomia personal i atenció a la dependència i, ara, Educació.

    L’alcaldessa lamenta que els regidors amb àrees vagen tan saturats de treball i que aquesta falta de sensibilitat per part dels partits de l’oposició supose per al seu equip un esforç importantíssim: “els regidors i regidores amb delegacions complixen amb una feina fonamental per al poble, són responsables de la gestió i el govern i cobren el mateix que alguns dels regidors de l’oposició que no ostenten cap responsabilitat, que no organitzen la neteja del poble, que no coordinen la tasca de la brigada d’obres i un llarguíssim etc.” No obstant això, es mostra il•lusionada i amb ganes de portar endavant la regidoria d’Educació, matèria que coneix des de l’àmbit profesional ja que està acabant el grau de Mestra de Primària.

    Subir