elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Javier Mínguez, seleccionador de la Selecció Espanyola de Ciclisme, visita Cocentaina

Javier Mínguez, seleccionador de la Selecció Espanyola de Ciclisme, visita Cocentaina
  MÁS FOTOS
  Javier Mínguez, seleccionador de la Selecció Espanyola de Ciclisme, visita Cocentaina - (foto 2)

  Javier Mínguez, seleccionador de la Selecció Espanyola de Ciclisme en Ruta Masculina, ha visitat el recorregut i les instal·lacions situades a Cocentaina, seu i oficina permanent del Campionat d'Espanya de Ciclisme en ruta 2016. Ha estat acompanyat per Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, Vicente Belda, ex ciclista professional i Saül Botella, regidor d'Esports.

  Ja comencem a conèixer els primers detalls sobre el gran esdeveniment esportiu. El Palau Comtal és el lloc on es realitzarà la signatura i la sortida neutralitzada i el Centre Cultural "El Teular" acollirà les inscripcions, reunions directives i els diversos treballs que es realitzaran durant el Campionat. Mínguez assegura que "el recorregut va a ser molt bonic perquè és un terreny exigent, complicat i difícil en el qual va a haver-hi contínues escapades i moviments.

  Els corredors van a gaudir molt per ser un recorregut sinuós que no avorreix. El recorregut és de 10". Al ser preguntat per Cocentaina, seu del Campionat, respon que "m'ha impressionat molt el Palau Comtal, però el poble en el seu conjunt és preciós, està molt ben preparat, amb unes magnífiques instal·lacions i amb un bon plantejament per a aquesta carrera, ens ha obert les portes i estem encantats de veure que els apassiona el ciclisme". Per la seva banda, Mireia Estepa assenyala que "és una alegria per a l'Ajuntament de Cocentaina el poder mostrar als més de 500 esportistes, equips i acompanyants tot el que podem oferir-los a nivell cultural, turístic, mediambiental i d'oci. Estem convençuts que tindrà un impacte econòmic molt positiu al nostre poble. Sabem que Cocentaina està de sobra preparada per rebre una prova professional d'alt nivell com és aquest Campionat i seguim treballant, coordinats amb Vicente Belda, perquè tot isca a la perfecció". El Campionat d'Espanya de Ciclisme en ruta se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juny.

  Subir