elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Nou èxit de les '13 hores de Cocentaina'

Nou èxit de les '13 hores de Cocentaina'
  • El poliesportiu de Cocentaina va acollir el dissabte l’edició XXXIII on van participar més d.000 xiquetes i xiquets

El passat dissabte 18 de maig va tindre lloc les 13 hores esportives de Cocentaina. Les activitats i esports van tindre començament a les 9:00 del matí, l’acte de cloenda es va iniciar a les 21:00 i va finalitzar a les 21:30.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina, Saül Botella, ha destacat la alta participació, “aquest esdeveniment es va iniciar ja fa 33 anys, i continua amb el mateix esperit, demostrant el futur que té l’esport a Cocentaina i la comarca, vull agrair la col·laboració de totes les entitats participants, sense les quals no seria possible organitzar les 13 Hores, des de la Regidoria treballem per millorar-les cada any”. Botella ha indicat “les 13 Hores de Cocentaina són un referent a la comarca a l’esport base, han participat més de 800 xiquetes i xiquets en les diferents competions i més de 200 xiquets en les diferents exibicions”.

Els xiquets van poder viure de primera mà l’experiència de manejar-se amb una cadira de rodes per un circuit que i es van divertir amb el tir amb arc gràcies al Club Esportiu Santa Lucia d’Alcoi. A més la gran novetat va ser la zona Active Extreme, i les demostracions de salt de BMX i DIRT, que va ser també tot un èxit. A més es va poder veure com xiquets, monitors, pares i familiars van gaudir tots junts dinant a la zona picnic habilitada per al cas.

Les hores de major afluència van ser abans del migdia i especialment a partit de les 18 hores, quan el pavelló es omplir per veure les exhibicions amb més de 200 xiquets en diferents modalitats com: patinatge artístic, gimnàstica rítmica, taekwondo i dansa.

Cal destacar que no va haver cap contratemps, a banda de dos incidències sense més importància que va resoldre Creu Roja.

Subir