elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Deca-Bike es consolida com una festa de l’esport per a la família

Deca-Bike es consolida com una festa de l’esport per a la família

  Decathlon va organitzar Deca-bike, la festa de la bicicleta. Va tindre lloc el passat diumenge 12 de maig. La inscripció va superar els 420 participants, 100 més que l’any anterior.

  A les 10 del matí des de l’aparcament de Decathlon, va fer una eixida que va anar fins Alcoi i va acabar al Palau Comtal de Cocentaina, la gent anava amb bicicleta o corrent.

  A la plaça del Pla hi va haver, concurs de cavallets amb la bicicleta, gimcana infantil, estand de degustació Aptonia, taller de bicicletes, test de bicicletes elèctriques i plegables, circuit d'educació vial i concentració de bicicletes clàssiques, entre d'altres .

  També van comptar amb exhibicions gimnàstica rítmica i karate. Va haver dos grans masterclass, una de zumba fitness, i una altra de Spinning, aquestes dos realitzades al pati d’armes del Palau Comtal.

  El regidor d’Esports, Saul Botella ha mostrat la seua satisfacció, “la participació va ser molt bona, han superat en més de 100 les de l’any passat, una vegada més hem demostrat la gran passió que te Cocentaina per l’esport”. Botella, també ha volgut mostrar els seus agraïments, “done les gràcies a tots els que van fer possible aquesta activitat i com no a Decathlon per apostar per l’esport a Cocentaina, que ha demostrat que viu l’esport amb intensitat, hem vist famílies al complet, els pares corrent i els fills amb la bicicleta de rodetes, tot açò ens anima a seguir promocionant l’esport per als mes xicotets”.

  Subir