3 de junio de 2020 3/6/20

Col·lectiu-Compromís proposa "més transparència en els contractes menors de Cocentaina"

Col·lectiu-Compromís proposa "més transparència en els contractes menors de Cocentaina" - (foto 1)
  • La formació presenta una moció per a garantir una major transparència i informació en els processos de contractes menors

El Col·lectiu 03820-Compromís continua amb un dels seus objectius marcats per a l’actual legislatura: una major transparència en els recursos públics de la gent de Cocentaina. Per això, la formació ha presentat una moció per al proper plenari on proposen la difusió de les ofertes de contractació menor a través de la pàgina web de l’Ajuntament, així com la creació d’una base de dades d’empreses i proveïdors de serveis locals als quals se’ls podria informar directament davant futures possibilitats de contractació.

Jordi Pla, regidor del Col·lectiu-Compromís, explica que “no volem contractes a dit amb criteris més polítics que no professionals. És per això que apostem per una gestió transparent dels diners públics amb igualtat, publicitat, concurrència i no discriminació en l'adjudicació de contractes”.

A més a més, Pla afirma que “la iniciativa és una proposta més per continuar obrint les portes i finestres de l’Ajuntament. És fonamental la màxima transparència possible en els recursos públics dels veïns i veïnes de Cocentaina”

Subir