elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Col·lectiu-Compromís proposa impulsar el cicloturisme a través de la Vuelta a España

  • El Col·lectiu 03820-Compromís vol que s’impulse el cicloturisme en Cocentaina

El Col·lectiu-Compromís aposta per potenciar el cicloturisme com un turisme sostenible i segur en temps de pandèmia. Segons explica el regidor Jordi Pla, “el Campionats d’España, el final a la Cantera de la Volta a la Comunitat i el pròxim pas de la Vuelta a España deixen a Cocentaina dins del mapa ciclista espanyol. Cal que l’Ajuntament treballe de manera seriosa per situar a Cocentaina dins del mapa mental dels cicloturistes i que siga un lloc d’estada per als aficionats al ciclisme”.

Segons Pla, “cal que l’Ajuntament espente i aposte de veritat pel cicloturisme com una activitat que genere faena en Cocentaina. Generaria recursos per a l’hosteleria i per als hotels.”

Des de la coalició contestana proposen a l’equip de govern que aposte de manera seriosa i planificada pel cicloturisme com a una ferramenta més per al desenvolupament social i econòmic de Cocentaina. “Cal generar sinèrgies amb altres municipis, amb altres països i amb altres administracions. Cal treballar prendre-s’ho en serio”, remarca el portaveu del Col·lectiu-Compromís.

Pla explica que hi ha experiències positives en aquest sentit en Astúries, Aragó i Catalunya. Per això, des de la coalició insten a l’equip de govern a posar-se mans a la faena i impulsar el cicloturisme en Cocentaina i la comarca.

Subir