elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina viurà la 35 edició de les 24 Hores Esportives

  • Un any més, i ja van 35 de forma ininterrompuda, Cocentaina viurà la festa de l’esport amb novetats i més modalitats esportives

El proper cap de setmana és a dir el divendres 14 i el dissabte 15 de juny, Cocentaina viurà la 35 edició de les 24 Hores Esportives.

Com tots els anys hi haurà novetats. Després de l’èxit de la zona Active Extrem a les 13 hores, tornaran a estar les 24 hores, però per a fer una competició. També hi haurà handbol, rugby i escampilla, aquest és un esport popular.

Saül Botella, regidor d’Esports, ha convidat a tota la comarca, “tindrem la segona marxa popular,organitzada pel club Soca-Rum, serà dissabte pel matí i gratuïta per a tots, a més tindrem més de 20 modalitats esportives, podrem gaudir de tots tipus d’esports, i com sempre cada any hi ha més novetats, no podem estar parats i cada any hi ha més innovacions, demostrant així l’aposta firme que te aquest equip de govern amb l’esport a Cocentaina”.

Un altra novetat ha afegit el regidor serà, “el estand de radioaficionats, que ens permetrà estar connectats en tot el món que podrà viure en directe aquest esdeveniment”.

El dissabte s’obrirà la piscina municipal, “com sempre, ho fem coincidir amb les 24 hores i l’entrada serà gratuïta, a més hi haurà una zona de massatges pels esportistes, durant tot el dia”.

Per dinamitzar la jornada no hi haurà un acte de cloenda final, cada competició entregarà els seus premis al finalitzar, d’aquesta manera, els propis aficionats faran el reconeixement als guanyadors.

Les diferents modalitats esportives són: skate, handbol, rugby, escampilla, marxa popular, tennis taula, spinning, pilota valenciana, espeleologia, ruta BTT, petanca, caça, esquaix, escacs, excursió nocturna-diürna, tennis, front tennis, bàsquet, futbol sala, futbol 7, futbol, calitx i hoquei patins.

A més hi haurà dos exhibicions al pavelló abans de la final de futbol sala, una taekwondo i un altra de patinatge artístic.

Subir