elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina torna a augmentar els usuaris dels serveis públics esportius

Cocentaina torna a augmentar els usuaris dels serveis públics esportius

  L’Ajuntament de Cocentaina mitjançant el regidor d’Esports, Saul Botella vol mostrar la seua satisfacció perquè cada vegada hi ha més gent que confia las serveis públics municipals d'aquest Ajuntament.

  Des de la Regidoria d’Esports han donat a conèixer les dades dels usuaris de les escoles d’estiu i de carnets de les piscines municipals que han augmentat respecte al darrer any de forma significativa a pesar e la crisi econòmica i la situació extrema que està patint la nostra societat. Botella ha volgut “donar l’enhorabona a tot el personal que dóna el servei i a l’Ajuntament per mantindre’l”.

  El nombre d’assistents a les Escoles d’Estiu ha estat de 103 amb permanència d’un total de 304, 13 més que l’any anterior En total els matriculats han estat 417, un 3% més del darrer any. D’aquest xiquets 156 han estat matriculats en dos esports, per 114 el 2012.

  Hi ha fins el moment 1459 carnets de piscina, 56 més que el 2012 en aquestes dates, dels que 114 són de menors d’edat, 258 de major, 355 familiar titular, 331 familiar cònjuge i 400 familiar fill.

  Cal recordar que el Decret del Govern Central de l’any passat va fer que es tingués que canviar el sistema de gestió eficient fins aquell moment, el Decret no permet als Ajuntaments fer contractacions de manera directa, ho han de fer mitjançant empreses. Saül Botella sempre ha incidit en que “La nostra idea és apostar pels serveis públics, però ho hem tingut que fer així per la llei del Govern del PP”. De tota manera Saul Botella felicita a tots els monitors i l'empresa que ha segut contractada per a l’ocasió, “estem donant un gran servei, la nostra piscina està consolidada la que més visitants té de les nostres comarques”.

  Al darrer any la piscina de Cocentaina va ser la més visitada a l’Alcoià i el Comtat.

  Subir