elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina inicia un nou taller d'ocupació amb 24 treballadors i 6 formadors

Cocentaina inicia un nou taller d'ocupació amb 24 treballadors i 6 formadors

  El passat mes d’Octubre va començar a Cocentaina un nou taller d'ocupació que ha donat feina a un total de 24 persones, a més d'altres 6 encarregats de la seua formació. Durant un període de sis mesos, este grup de treballadors desenvoluparà la seua feina en 3 especialitats diferents: forestal, pavimentador i atenció turística (8 alumnes per cadascuna d'elles).

  La formació s'allargarà fins al mes de març. Durant aquest temps, sis treballadors seran els encarregats de gestionar el taller, el qual pretén formar a aquestes 24 persones tant en la vessant teòrica com en la pràctica.

  Aquests tallers d'ocupació donen opció a persones en situació d'atur de llarga durada d'augmentar la seua formació en altres especialitats i així optar a nous llocs de feina en altres sectors.

  El taller d'ocupació que ara ha començat ha estat subvencionat pel SERVEF, amb el co-finançament dels Fons Socials Europeus i el Servei Públic d'Ocupació Estatal.

  Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, apuntava que “és intenció del Govern socialista contestà seguir fomentant l'ocupació mitjançant aquests tallers i altres mesures que estiguen al nostre abast. Sabem que l'atur és el principal problema de la població en aquests moments i per la nostra banda anem a dedicar els màxims esforços per tal que les xifres de desempleats seguisquen baixant, per que aquestes son les coses que realment ens preocupen”.

  Subir