elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina inaugura el monument a les víctimes del franquisme

Cocentaina inaugura el monument a les víctimes del franquisme
  • El monument, obra de Luis Ardevínez, serà presentat en un acte on participaran Andreu Valor, la soprano Carmen Botella, la Penyeta Blanca, Mal Passet i altres artistes convidats.

El dissabte 9 de desembre a les 11 hores tindrà lloc la inauguració del monument en homenatge a les víctimes del Franquisme, la Dictadura i la Guerra Civil, el qual ja es troba instal·lat a l’entrada del Centre Social Real Blanc.

L’acte d’inauguració del monument, obra de Luis Ardevínez, ha estat organitzat pel Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica de l’Alcoià i el Comtat i és el resultat d’una proposta ciutadana votada als darrers Pressupostos Participatius.

L’acte serà conduït per Milagro Sellés, locutora a Ràdio Cocentaina, i comptarà amb la presència de la Colla de dolçaines i tabals Mal Passet, el cantautor contestà Andreu Valor, la soprano Carmen Botella, el pianista Vicent Ferragut, el poeta Joan Jordà, així com la muixeranga Penyeta Blanca. A més a més, també assistiran diferents entitats i associacions memorialistes, autoritats municipals i representants d’institucions públiques.

Irene Barrachina, regidora de Memòria Històrica, convida «a tot el poble de Cocentaina i tota la comarca del Comtat i l’Alcoià a assistir a aquest acte d’homenatge, ja que s’ha de recordar i reivindicar la memòria de les víctimes del franquisme, la dictadura i la Guerra Civil Espanyola».

Subir