elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina felicita Rafa Valls per la seua victòria al Tour d'Oman

Cocentaina felicita Rafa Valls per la seua victòria al Tour d'Oman
    MÁS FOTOS
    Cocentaina felicita Rafa Valls per la seua victòria al Tour d'Oman - (foto 2)

    L'Ajuntament de Cocentaina, en nom de tot el poble, ha felicitat públicament al ciclista Rafa Valls pels èxits aconseguits recentment i -principalment- per la seua victòria en el passat Tour d'Oman 2015, celebrat entre els dies 17 i 22 de febrer. El contestà finalitzava primer en la general, després de sis etapes, i 9 segons per davant del segon classificat.
    Per aquest motiu, i per les excel·lents temporades que ve realitzant darrerament, l'alcalde Rafa Briet i el regidor d'Esports Saül Botella van voler fer-li lliurament -el passat divendres 10 d'abril- d'un diploma durant una recepció oficial al consistori.

    Rafa Valls va intercanviar amb els representants municipals diferents anècdotes i experiències acumulades els darrers mesos. El cert és que el ciclista està completant un inici de temporada brillant, i des de l'Ajuntament de Cocentaina li desitgen el mateix per a les pròximes fites.

    A més de la recepció, i perquè el poble poguera felicitar més calorosament a Rafa Valls, se li va demanar que fera la treta d'honor al partit que enfrontava al Virgen Europa (Madrid) i a l'Hoquei Club Cocentaina, disputat al pavelló municipal de Cocentaina aquest mateix divendres, amb motiu del campionat d'Espanya d'hoquei patins fase sector sur junior (celebrat els dies 10, 11 i 12 d'abril). Va rebre de mans de l'alcalde de Cocentaina un record per aquest important triomf al Tour d'Oman 2015 i, el que és més important, un calorós aplaudiment per part de tot el públic present al pavelló municipal de Cocentaina.
    Rafa Briet, alcalde de Cocentaina, manifestava: “És tot un honor que el poble de Cocentaina tinga un esportista com Rafa Valls, compromès amb l'esport i amb la seua gent, que a més de portar el nom de Cocentaina allà on va ens regale èxits tan importants com aquesta victòria en el Tour d'Oman. Li desitgem tot el millor per a pròxim reptes i li garantim que tindrà tot el nostre suport sempre”.

    Subir