elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina contracta a quatre aturats a través del programa EMCORP (AVALEM EXPERIÈNCIA)

Cocentaina contracta a quatre aturats a través del programa EMCORP (AVALEM EXPERIÈNCIA)

  L'Ajuntament de Cocentaina, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), inicia la contractació de les quatre persones seleccionades que formen part del programa EMCORP, dirigit a persones desocupades majors de 30 anys d'edat inscrites en el servei valencià d'ocupació i formació Labora.

  Els perfils sol·licitats són oficial de jardineria i pintura i peó de jardineria i pintura i les contractacions es realitzen després d'un procés de selecció que es va ajustar a les instruccions del Director General de Labora relatiu al procediment de selecció de persones participants en el programa d'Iniciativa Social en col·laboració amb les corporacions locals.

  Les persones seleccionades treballaran durant sis mesos a jornada completa realitzant serveis i obres d'interés general i social, i s'han incorporat de manera recent.
  El regidor de l'àrea d'ocupació, Toni Hernández ha indicat que aquest programa té com a finalitat “fomentar la integració sociolaboral entre els aturats de llarga duració, sent una mostra més de l'esforç i el compromís de l'Ajuntament de Cocentaina per afavorir la creació de llocs de treball i fomentar l'ocupabilitat de les persones que tenen més difícil accedir al mercat laboral».

  Aquesta iniciativa se suma a altres sol·licitades per a la contractació de persones desocupades com ECOVID, Taller d'Ocupació i Empuju

  Subir