elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina fa balanç de les festes de Moros i Cristians 2022

Cocentaina fa balanç de les festes de Moros i Cristians 2022

  «Finalitza l'any 2022 i el primer que volem ressaltar és que hem tornat a l'absoluta normalitat respecte als dos anys anteriors que no volem tornar a recordar i que la veritat podem dir que hem gaudit d'unes festes molt dignes i que tots hem pogut gaudir en gran», comenta el regidor de l’àrea, Octavio Cerdà.

  Destaquem enguany l'ajuda per valor d'uns 11.000 euros a les empreses locals que treballen en el món de la festa, que ha consistit en la substitució dels decorats de festes que any rere any han anat deteriorant-se i, per tant, entre les festes passades i les que venen, podrem veure un decorat nou tant a la plaça de l'Ajuntament com a la plaça del Pla.

  Aquestes festes recalquem que s’han fet actes nous que mai s'havien realitzat i que la veritat és que han deixat a tots amb un molt bon sabor de boca: podem destacar el dia de les paelles amb DJ’Many, després de l'actuació de la  xaranga per amenitzar la vesprada i ressaltem en veu alta que l'últim dia de festes anomenat  TRONS I  GERMANOR va ser un absolut èxit. Un sopar amb més de 1.000 festeres i festers en companyia i gaudint d'una  xaranga i després amb una actuació del Grup  Ñ fins a altes hores de la nit. Una proposta molt encertada i molt ben rebuda per tots els festers i les festeres de Cocentaina.

  Pel que fa a les  Discomòbils i Orquestres, la  Regidoria no ha deixat cap dia sense ambient musical, començant pel dia de la Publicació que va venir l'orquestra  TITANIC passant pel dia dels Comptes que va venir el grup d'animació  PHILANTROPIC i per als quatre dies de festes una Macro  Discomòbil, la Macro X-PAM, l'orquestra MARE SELVA i com ja hem dit anteriorment acabant amb el Grup  Ñ. Totes aquestes actuacions sumen un valor d'uns 23.700 euros.

  «Des de la  Regidoria volem donar les gràcies a la junta de festes per la seua dedicació, perquè després de dos anys sense poder eixir al carrer no era gens fàcil tornar a aquesta normalitat que tots volíem i que pense que han estat de 10», apunta Octavio Cerdà.

  També cal destacar que en aquest 2022 hem posat en marxa la web de festes de Moros i Cristians juntament amb la  Regidoria de Turisme i amb un cost de 4.000 euros.

  Subir