elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina aconsegueix finançament per executar les obres de la Goma

Cocentaina aconsegueix finançament per executar les obres de la Goma

    L'Ajuntament de Cocentaina ha aconseguit el compromís de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a executar les obres de millora d'evacuació de la zona coneguda popularment com 'la Goma'. Així ho ha anunciat l'alcaldessa del poble Mireia Estepa, qui aquesta setmana s'ha reunit amb el Director General de l'Aigua Manuel Aldeguer i el seu tècnic de Conselleria. Amb tot, cal destacar que la gestió ha estat possible gràcies a la feina del diputat socialista en Les Corts i ex alcalde contestà Rafa Briet.

    Aquests treballs ja estaven contemplats d'un temps a esta banda, de fet anaven a executar-se amb part del romanent positiu de tresoreria de l'any 2014. Finalment, aquesta partida es podrà destinar a altres fins posat que la Conselleria més amunt esmentada es farà càrrec dels 90.000 euros de pressupost que es contemplen per a la Goma. Concretament, s'actuarà per a millorar l'evacuació de les aigües de la baixada de Sant Cristòfol al seu encreuament amb l'Avinguda de Xàtiva.

    Igualment, de l'encontre amb Manuel Aldeguer, l'alcaldessa Mireia Estepa destaca que els representants autonòmics van anunciar la intenció de col·laborar en l'inici d'un estudi de diagnòstic de la xarxa d'aigua potable del poble. Un pas previ que facilitarà els futurs projectes per millorar aquesta infraestructura bàsica per al poble.

    Mireia Estepa: “Estem molt satisfets amb la visita de Manuel Aldaguer, com a Director General s’ha preocupat per desplaçar-se fins al nostre poble i conéixer de primera mà com serà el projecte i quines intervencions van a fer-se. El seu interés per seguir treballant per Cocentaina i oferir-nos altres recursos ens indica que tenim les portes de la Conselleria obertes i que des del nou Govern es treballa pensant en els veïns i veïnes de cada municipi. Això per a Cocentaina és molt important”.

    Subir