elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Més de 1.500 esportistes participen a les 24 hores de Cocentaina

Més de 1.500 esportistes participen a les 24 hores de Cocentaina

    El Poliesportiu de Cocentaina es va omplir al llarg de dos dies, del divendres 14 al dissabte 15, amb centenars d’esportistes que van participar en les més de 20 modalitats programades per a aquesta 35 edició de les 24 hores esportives.

    Els esports que van arrancar el divendres van ser els primers encontres de fútbol, fútbol 7 i fútbol sala.

    La marxa popular organitzada pel d’atletisme de Cocentaina, Soca Run, aquest any va ser dissabte de matí.

    Les diferents modalitats esportives que aquest any van estar presents van ser: skate, handbol, rugby, escampilla, marxa popular, tennis taula, spinning, pilota valenciana, espeleologia, ruta BTT, petanca, caça, esquaix, escacs, excursió nocturna-diürna, tennis, front tennis, bàsquet, futbol sala, futbol 7, futbol, calitx i hoquei patins.

    Destacant com a novetats, la zona Active Extrem, l’handbol, rugby i escampilla.

    Saül Botella, regidor d’Esports s’ha mostrat molt satisfet, “hem tingut més de 1.500 esportistes i molts espectadors de Cocentaina i de la Comarca que han volgut gaudir d’aquesta festa de l’esport”. “La marxa organitzada pel Soca Run s’ha consolidat i a més hem tingut altres novetats com l’stand de radioaficionats i la zona d’skate amb més de 70 participants”, ha afegit Botella.

    Les exhibicions de taekwondo i un de patinatge artístic van congregar un nombrós públic al Pavelló.

    La piscina municipal va obrir dissabte tenint un gran nombre de visitants que van aprofitar el bon temps, a més hi havia una zona de massatges per als esportistes que van agrair molt després de l’esforç realitzat.

    Subir