27 de noviembre de 2020 27/11/20

Vicent Marzà: “Compromís continua eixamplant la seua base i consolidant-se a Castelló”

    El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat avui que “en l'assemblea local de Compromís per Castelló que ha tingut lloc aquest matí, hem tractat temes relatius al desenvolupament de les comissions sectorials que ja treballen per elaborar el programa de cara a les properes eleccions. També hem marcat calendari de les properes setmanes, en el qual s'inclouen sopars de propostes, més constitucions de sectorials, l'acte d'explicació dels pressupostos municipals i d'altres accions per donar a conéixer les nostres activitats i recollir propostes de la ciutadania”.

    Vicent Marzà ha comentat que “en Compromís treballem de baix cap a dalt, partint de les aportacions i el treball de les bases i construint un missatge obert a la ciutadania. L'Assemblea és el nostre màxim òrgan de participació i decisió, i ens serveix per impulsar la nostra actuació en el dia a dia”.

    El portaveu de Compromís ha manifestat que “en l'Assemblea s'ha aprovat per unanimitat una resolució sobre el dret a decidir de les dones sobre el propi cos, presentada pel membre de la Comissió Executiva Local Pablo Grajeda. Aquest tema, sobre el qual el nostre Grup Municipal ha presentat una declaració institucional per al plenari de gener, és un punt bàsic de l'ideari de Compromís, i l'assemblea ha volgut plasmar-ho recolzant aquesta proposta”.

    Finalment, Vicent Marzà ha apuntat que “cada vegada més gent dóna el pas de col·laborar amb Compromís, bé siga afiliant-se o aportant propostes i participant de les nostres sectorials i activitats. Anem eixamplant la nostra base, i això ens fa més forts i ens permet transmetre millor les propostes de la ciutadania”.

    Subir