elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida rebrà demà a la Marxa en bici Antifracking a la Pl. Sta. Clara de Castelló

    Demà dilluns 28 a les 18 hores farà la seva arribada a Castelló la Marxa en bici Antifracking que durant tres dies ha recorregut els pobles de la Província. Carreras: “L’equip de govern del PP de l’ajuntament de Castelló no va voler aprovar una moció d’Esquerra Unida on proposàvem rebre la Marxa Antifracking des del propi ajuntament de forma institucional tal com sí han fet altres ajuntaments. Nosaltres els rebrem junt a altres organitzacions que ja estan preparades per a què l’arribada d’una mobilització tant important tinga la merescuda acollida”.

    Des d’Esquerra Unida la seua regidora s’ha mostrat indignada per la negativa de l’equip de govern del PP a què l’Ajuntament de Castelló es declarés lliure de Fracking. Carreras: “La nostra moció instava també a que l’Ajuntament es declarés lliure de Fracking per dues qüestions fonamentals, la primera per solidaritat amb els municipis més directament afectats i la segona perquè també al municipi de Castelló ens afecta i molt, ja que ens nodrim de les aigües subterrànies que venen del nord. Nosaltres volem que quede molt clar que Castelló no vol el Fracking ni en les nostres Comarques ni en cap lloc”.

    La regidora també va fer al·lusió a la reunió que el regidor de medi ambient va mantenir amb la Plataforma Antifracking de Castelló. Carreras: “Pareix ser que ens convocaran a una reunió per fer una declaració conjunta contra el Fracking. Estem disposades a arribar a un acord sempre que es diga clarament que el Fracking és una tècnica que rebutgem i que no aporta cap benefici econòmic. Aquest és el plantejament que sempre hem defensat i anem a defendre”.

    La Marxa en bici Antifracking arribarà demà dilluns dia 28 a les 18 hores a la Plaça Sta. Clara de Castelló.

    Subir