30 de noviembre de 2020 30/11/20

Carreras (EUPV): “Bataller premia al responsable de la ruïna econòmica de Castelló”

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Castelló ha criticat avui els canvis a l'equip de govern del PP local: “Que Bataller haja decidit donar la tinença d'alcaldia que ha deixat Miquel Soler a Jose Masip, que és el responsable del monumental deute de la nostra ciutat, és completament incomprensible. Caldria recordar al senyor Bataller que en aquesta legislatura, el nostre consistori va haver de ser rescatat amb el Pla de Pagament a Proveïdors per culpa dels 48 milions de factures que el senyor Masip com a responsable d'Hisenda guardava al calaix. Premiar això és premiar la incompetència més absoluta”.

    De la mateixa forma, la regidora ha volgut criticar altre dels canvis, com ha sigut posar a Perez Macian de portaveu del PP: “Premiar al senyor Perez Macian amb el nomenament com a portaveu, quan ell mateix va increpar durant un plenari als que es manifestaven per la marjaleria contra la meua persona, quan, només dies abans, havia faltat al respecte i la memòria de les víctimes de l'accident de metro de València del 3 de juliol, i que a més va qualificar als membres de 15M com a “híbrids de rata i hiena”, negant-se a disculpar-se posteriorment, és ofensiu. Que damunt Bataller ho justifique pel seu “esperit conciliador” és, probablement, la mostra més gran de cinisme de l'alcalde fins al moment”.

    Per aquests motius, Carmen Carreras va concloure que només existeix un motiu per a fer aquests canvis: “Aquests canvis a l'equip de govern només s'entenen des d'una lògica de l'interés personal. El senyor Bataller està més preocupat per tornar a ser el candidat del PP que per millorar el funcionament intern del nostre consistori. Si ja era evident la poca decència en mantenir-se com a alcalde estant imputat per delictes de corrupció vinculats a la trama Gürtel, en aquests canvis a l'equip de govern ja no li queda gens. El que ha de fer Bataller és dimitir i deixar de tacar la imatge de la nostra ciutat amb les seues vergonyes”.

    Subir