13 de julio de 2020 13/7/20

Tot a punt per a la festa de cloenda de l'Esport Escolar

Tot a punt per a la festa de cloenda de l'Esport Escolar - (foto 1)

    Un any més, fidel a la seua cita, el programa municipal Esport Escolar, arriba al final. Com ja és tradició, l'últim dissabte de maig, els alumnes inscrits en les diferents activitats esportives en els centres escolars podran disfrutar d'un dia de festa i celebració amb tots els joves esportistes de la resta de centres escolars locals i alguns clubs i col·legis de la comarca que també participen en les jornades de competició.

    Aquest curs, han estat 837 els alumnes de Benicarló que han passat per l'Esport Escolar, que juntament amb la resta de participants comarcals, sumen més d'un miler de participants. En total, s'han dut a terme més de 3.000 hores d'activitat durant tot el curs, impartides en els centres escolars i instal·lacions esportives, i han estat més de 20 els monitors implicats en les activitats durant tot el curs.

    L'acte de cloenda començarà a les 10.00h, tot i que els alumnes participants estan citats a les 9.30h en la pista annexa interior del Pavelló Poliesportiu Municipal. En acabar, tots els presents podran disfrutar d'una minifira amb castells inflables i espais esportius habilitats per a jocs.

    El proper 4 de juny es realitzarà la cloenda de les activitats de la Campanya Esportiva d'Hivern amb una jornada de portes obertes i amb activitats per a tota la població.

    Subir