La valenciana Mireia Rodríguez, subcampiona de judo en l'Open Europeu de Praga

• Mireia Rodríguez es va penjar la medalla de plata després d'un gran torneig signat en l'European Open de Praga, a la República Txeca

MÉS FOTOS
La valenciana Mireia Rodríguez, subcampiona de judo en l'Open Europeu de Praga - (foto 2)

Mireia Rodríguez va culminar la seua participació en l'European Open de Praga amb una meritòria medalla de plata després d'una destacada actuació en la competició continental.

En la final de la categoria -48 kg, la judoka representant de la Federació Valenciana de Judo va perdre davant la portuguesa Raquel Brito. Un combat que va certificar la seua medalla de plata certificant el seu bon acompliment en el tatami durant el torneig.

Prèviament, en semifinals, l'alacantina va aconseguir el combat pel títol després d'imposar-se davant la francesa Manon Urdiales. En quarts de final, va superar a la neerlandesa Amber Gersjes mentre que, en la ronda preliminar, va véncer a la italiana Rebecca Valeriani.

Per part seua, Marina Castelló va finalitzar en la cinquena posició de la categoria -52 kg, i Pedro Gómez va ser seté, en la categoria -60 kg, completant així els resultats per a la delegació valenciana.