MÉS FOTOS
    El Gran Fondo torna a Siete Aguas amb triomf de Zitane i Westphal - (foto 2)
    El Gran Fondo torna a Siete Aguas amb triomf de Zitane i Westphal - (foto 3)
    El Gran Fondo torna a Siete Aguas amb triomf de Zitane i Westphal - (foto 4)

El circuit de la Diputació de València no va faltar, un any més, a la seua tradicional cita amb el Gran Fondo Internacional de Siete Aguas en la seua 39a edició. El marroquí Ouais Zitane es va imposar per davant de Ricardo Serrano i Jaouad el Bissis, mentre que Khalifa Zarnhoun va ser el primer atleta dels quals segueix en la competició del circuit a creuar la línia de meta. Per grups d'edat, l'atleta Enrique Meneses es va portar la victòria en veterans A; Samuel Pérez en promeses; Xavi Pons va ser el guanyador, una vegada més, en la categoria junior; José Vila es va imposar en veterans B; i Jose Tebar va ser el primer veterà C a creuar la línia de meta.

Mentre que Zitane va haver de llançar una gran ofensiva en la segona part de la carrera per a aconseguir la victòria, en la lluita femenina no va pertocar l'èpica: des del primer metre de carrera la francesa Liv Westphal va deixar clara la seua superioritat. La campiona va marcar un ritme impossible per a la resta de rivals i es va imposar amb un temps de 56 minuts i 2 segons, 3 minuts i 23 segons menys que la segona classificada: Laura Méndez, guanyadora en passades edicions del Gran Fondo Internacional de Siete Aguas. El podi absolut femení ho va completar Raquel Landín, la primera classificada entre les atletes de la general del circuit que segueix retallant distàncies amb María José Cano, que a Setaigües solament va poder ser cinquena.

Per edats, Maria José de Toro es va portar el triomf de la categoria veteranes A; María Antonia Serrano es va portar la victòria en veteranes B; Alba Badenes es va imposar entre les promeses; Magda Vila va ser la millor Veterana C; i Nerea García va resultar vencedora en el grup junior.

Més de 1.200 atletes

Un total de 1.208 atletes van creuar la línia de meta d'una carrera molt exigent però que sempre deixa un dolç sabor entre els seus participants. Veïns i estiuejants de Siete Aguas es van citar un any més per a oferir una vesprada d'estiu diferent i especial. El Circuit de la Diputació continua la setmana vinent amb la 10k d'Utiel, una carrera amb molta tradició que enguany arriba a la seua 39a edició, encara que s'estrena enguany en el calendari degà de l'atletisme popular espanyol.