elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials celebra la 8a Edició de la trobada Geomundus a la UJI

El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials celebra la 8a Edició de la trobada Geomundus a la UJI
    MÉS FOTOS
    El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials celebra la 8a Edició de la trobada Geomundus a la UJI - (foto 2)
    El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials celebra la 8a Edició de la trobada Geomundus a la UJI - (foto 3)
    El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials celebra la 8a Edició de la trobada Geomundus a la UJI - (foto 4)

    La 8a edició del simposi internacional Geomundus 2016, que enguany porta per lema «La ciència de la informació geogràfica», s'ha iniciat aquest matí a l'edifici Espaitec II de la Universitat Jaume I, un congrés organitzat per l'estudiantat de segon curs del Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Tecnoespaciales, que cursa aquests estudis a Alemanya, Portugal i Espanya, juntament amb l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT).

    L'esdeveniment, al qual s'han inscrit més de 50 persones, compta amb la participació de ponents procedents de més de vuit països diferents que abordaran aspectes emergents com big data, geoapps o realitat augmentada i la seua aplicació en camps com l'agricultura, l'ecologia o el canvi climàtic. El catedràtic de la Universitat de Califòrnia Alan Murray ha sigut l'encarregat d'oferir la conferència inaugural sota el títol «Why you should care about advanced spatial analytics». Així mateix, s'han realitzat al llarg del matí presentacions de diferents publicacions, entre elles Me, my place and my people de l'estudiant de l'UJI Albert Sánchez.

    Aquesta vesprada el professor Richard Sliuzas, de la Universitat de Twente, oferirà la ponència «Slum mapping: maps as infrastructures or infrastructuring mapping?». A més, es realitzarà el taller pràctic «Geovisual analytics: Problems, datasets, and tools» de la mà del professor Anthony C. Robinson, de la Universitat de Pennsilvània.

    La jornada del dissabte 5 de novembre comptarà amb una ponència del professor Robinson, el taller pràctic «Building geo-idees and exploring data to create a smart cities-apps», impartit per Fernando Benítez, i la presentació de sis publicacions més, quatre d'elles de representants de la Universitat Jaume I, concretament de Diego Pajarito, Khoi Manh Ngo, Fernando Benítez i Manuel Portela.

     

    Pujar