elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “Més de 33.400 castellonencs veuran augmentar la pensió mínima en un 3%”

PP: “Més de 33.400 castellonencs veuran augmentar la pensió mínima en un 3%”

    Un total de 33.418 castellonencs que cobren una pensió mínima veuran es beneficiaran enguany d'un augment del 3%, segons preveu el govern del Partit Popular en els Pressupostos Generals de l'Estat.

    La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que "l'augment de les pensions confirmen l'encert de les reformes impulsades en solitari pels governs de Mariano Rajoy". Per a la mandatària popular, "hem passat de la congelació a l'increment de les pensions perquè hem passat de destruir ocupació a crear ocupació".

    En aquest sentit, Vicente-Ruiz ha recordat que "qui va congelar les pensions i qui va destruir ocupació va ser el PSOE. I ara pretenen donar lliçons". Per açò, des del PPCS han demanat als socialistes que "si de veritat volen que els nostres pensionistes tinguen pensions més dignes i recuperen el seu poder adquisitiu, haurien d'aparcar els seus interessos partidistes i haurien de recolzar els comptes del Govern d'Espanya per a 2018". "Si de veritat el PSOE, i també Compromís, volen contribuir al fet que els pensionistes i jubilats vegen augmentada la seua pensió, han de recolzes els Pressupostos Generals de l'Estat. Tot la resta serà nefast per als pensionistes".

    Per a Vicente-Ruiz, %o201Ccreación d'ocupació, baixada d'impostos i pujada de les pensions, són el resultat de les reformes impulsades pel Partit Popular que beneficien directament als espanyols%o201D.

    Pujar