elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 240.000 vehicles diésel de la província es veuran afectats per la pujada d'impostos que planteja Pedro Sánchez

Més de 240.000 vehicles diésel de la província es veuran afectats per la pujada d'impostos que planteja Pedro Sánchez

    Un total de 241.814 vehicles diésel de la província de Castelló, entre turismes, camions, furgonetes, autobusos, motocicletes o tractors, es veuran afectats per la pujada dels impostos aplicats al diésel que planteja Pedro Sánchez.

    La senadora del Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha assegurat que “el PSOE fa el que millor se li dóna, que és pujar impostos". De fet, Pradas ha assenyalat que “un dels primers anuncis de Pedro Sánchez va ser pujar impostos i el que afectarà a la majoria dels castellonencs, és la pujada del diésel”.

    Els vehicles diésel representen el 58% de la flota de la província de Castelló, segons les dades de la Direcció general de trànsit, i “l’augment dels impostos aplicats al diésel suposarà un llast per als ciutadans en general i per als autònoms en particular”.

    Segons Pradas, es tracta d'una mesura recaptatòria que afecta directament a les famílies, a les pimes i als treballadors; “esta mesura que, després d'una llarga crisi que ens va deixar el PSOE, no és l'adequada perquè ara que es donen les condicions per a reduir la pressió fiscal als espanyols, Pedro Sánchez està pensant en una pujada d'impostos que no té un altre objectiu que pagar la factura dels partits separatistes i batasunos que van recolzar la moció de censura".

    A més, la senadora del PPCS ha assenyalat que “mentre als ciutadans del carrer, el Govern ens puja el preu del combustible, Pedro Sánchez es va de tabola amb el Falcon a costa dels pressupostos de l’Estat".

    Salomé Pradas ha assenyalat que un dels col·lectius als quals afecta clarament aquesta pujada d'impostos són els treballadors autònoms que “amb el govern de Pedro Sánchez voran com pugen les despeses de la seua factura i açò, al final, afecta a la creació d’ocupació".

    Pujar