elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 castellonencs signen contra la nova Llei Celaá

Més de 2.000 castellonencs signen contra la nova Llei Celaá
  • El Partit Popular de Castelló promou aquesta campanya a favor de la llibertat d'educació i que "està servint per a canalitzar el descontentament de les famílies de la província"

El Partit Popular ha aconseguit reunir ja més de 2.000 signatures en la campanya a favor de la llibertat d'educació. Una campanya que està recorrent totes les localitats de la província, de nord a sud, i que està servint per a canalitzar el descontentament de les famílies de la província amb les imposicions de la Le Celaá.

El coordinador de la campanya, el diputat provincial Salvador Aguilella, ha explicat que “des del PP hem volgut facilitar a les famílies que estan descontentes amb aquesta llei que siguen escoltats” ja que “es tracta d'una llei injusta, sense consens ni diàleg i que suposa una reculada en matèria d'Educació”.

Aguilella ha manifestat que “es tracta d'una Llei que elimina la llibertat d'elecció de les famílies”. “Mentre els ministres del PSOE porten als seus fills a col·legis privats o concertats, prohibeixen que una família puga triar quin model educatiu vol per als seus fills”.

De fet, els pares tampoc podran triar centre públic en eliminar-se per Llei el districte únic. Al seu torn, pretén eliminar els centres d'educació Especial “en un clar atac a aquelles famílies que necessiten d'aquests centres com a eina d'integració i igualtat”.

La campanya del PPCS està recorrent totes les localitats: des de Peníscola a la Vall d'Uixó i ha servit per a “manifestar i evidenciar el descontentament de les famílies de la província amb aquesta norma que no ha comptat amb l'opinió de la comunitat educativa” i que, per exemple, també elimina al castellà com a llengua vehicular. “Dóna la sensació que el partit Sanchista ha decidit vendre fins al sistema educatiu als independentistes sol per a seguir en Moncloa”, ha explicat Aguilella.

Pujar