elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els més de 15.000 afiliats del PPCS votaran per a triar als compromisarios del congrés nacional per Castelló

Els més de 15.000 afiliats del PPCS votaran per a triar als compromisarios del congrés nacional per Castelló

    Els més de 15.000 afiliats al PP de la província de Castelló triaran als 47 compromisarios que participaran en el 18 Congrés Nacional del Partit Popular que se celebrarà a Madrid els dies 10, 11 i 12 de febrer.

    Tal com ha explicat el coordinador d'Organització del PP a Castelló, Luis Martínez, “de forma democràtica, tots els afiliats dels municipis o, depenent de la grandària, les agrupacions comarcals, triaran als compromisarios que van a participar en el pròxim congrés”. Tal com ha explicat Martínez, “es tracta d'una vegada més obrir tots els processos del partit a la participació directa de les bases” ja que, segons el parer de Martínez, “desde el PP de Castelló som ferms defensors que es compte amb la veu dels afiliats per a les decisions del partit”.

    Martínez ha recordat que el PP de Castelló ja va ser pioner en l'engegada de mesures de participació, com la fórmula 'Open PPCS' que va servir perquè els afiliats pogueren triar de forma democràtica als candidats a les alcaldies dels municipis de més de 20.000 habitants. “ara a través d'urnes, els afiliats triaran els qui són els representants de Castelló en el Congrés Nacional” del Partit Popular.

    El responsable d'Organització explica que “de forma equitativa, cada zona escull als representants, als quals cal sumar els que eixiran triats de Noves Generacions” i que evidencien “les ganes d'escoltar, participar i entre tots seguir sumant per a ser el millor projecte per a Espanya i per a la província”.

    Martínez recorda que “el fet que des de fa temps des de Castelló el PP estiga obert a la societat ha tingut els seus fruits ja que els veïns de Castelló aposten pel Partit Popular en cada cita electoral de forma majoritària”.

    Pujar