Castellano

MÉS FOTOS
    Els germans Ronda, primera plaça en les seues respectives categories en la 1a Etapa de la III Copa d'Espanya d'Aigües Obertes - (foto 2)

Els germans Paula i Javier Ronda van competir diumenge passat a Altea en la 1a Etapa de la III Copa d'Espanya d'Aigües Obertes aconseguint la primera plaça en la categoria de Júnior 1 masculí i femení respectivament.

Els bessons es van fer de notar amb el seu gran esforç un cap de setmana més en una nova competició en Aigües Obertes amb un merescut resultat en una prova de 5.500 metres.

Des dels primers metres ja es van col.locar en les primeres posicions, aconseguint arribar a meta, Javier 3r de la classificació general, entrant en el mateix segon que els seus dos antecessors en 1 hora i 7 minuts.

Per la seua banda, Paula, amb l'arribada molt similar al seu germà, va entrar 3a de la general amb un interval d'1 minut respecte dels seus dos contrincants amb un temps d'1 hora i 12 minuts.

Aquesta prova és puntuable per a la Copa d'Espanya, i amb aquest resultat obtenen en la classificació la primera posició en la categoria de Júnior 1 masculí per a Javier i primera posició en Júnior 1 femení per a Paula.