elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Uns 1.500 scouts celebraran la seua trobada anual en els voltants d'Algar

Uns 1.500 scouts celebraran la seua trobada anual en els voltants d'Algar

    La Federació d'Escoltisme València (FEV) ha triat Callosa d'en Sarrià per a celebrar la trobada que organitza anualment per a commemorar la festivitat de Sant Jordi, patró de l'entitat.

    En la trobada, que es desenvoluparà en els voltants d'Algar, participaran prop de 1.500 scouts pertanyents a Movimient Escorta de València (MEV), Scouts de Castelló (SdC) i Scouts d'Alacant (SdA) associacions que engloba la Federació d'Escoltisme València.

    Aquest matí l'alcalde, Josep Saval, al costat dels regidors de Joventut i Turisme, Lumi Puigcerver i Vicent Llobell, respectivament, s'han reunit en l'Ajuntament amb representants de la FEV, encapçalades pel seu gerent, Jesús Contell, per a començar a treballar sobre els preparatius de l'esdeveniment.

    Durant les dues jornades de la trobada s'organitzaran acampades i activitats educatives per als prop de 1.500 joves d'entre 6 i 19 anys que participaran. L'objectiu de les activitats serà el de conscienciar i mostrar a la societat com aprendre i educar en valors a través de l'escoltisme. Dins de les activitats es realitzaran visites al paratge natural de les Fonts d'Algar i rutes de senderisme per la zona.

     

    Pujar