elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lorente: 'El feminisme té el potencial per a donar impuls a les transicions necessàries i justes cap a la sostenibilitat'

Lorente: 'El feminisme té el potencial per a donar impuls a les transicions necessàries i justes cap a la sostenibilitat'
  • El director general d'Economia Sostenible, Miquel Lorente, ha participat en l'obertura del VI Congrés Estatal d'Economia Feminista

El director general d'Economia Sostenible, Miquel Lorente, ha participat en la inauguració del VI Congrés Estatal d'Economia Feminista, organitzat per la Càtedra d'Economia Feminista de la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El congrés dedicarà tres jornades al tractament de temes econòmics amb perspectiva feminista per a contribuir a generar alternatives més sostenibles.

La Universitat Politècnica de València acull el VI Congrés Estatal d'Economia Feminista per tractar temes de rellevància i alternatives des de la perspectiva feminista amb l'objectiu de transformar el model econòmic. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El director general d'Economia Sostenible ha destacat en la inauguració del congrés "el potencial del feminisme en l'economia per a donar impuls a les transicions necessàries i justes que ens porten a la sostenibilitat". En aquest sentit,

Lorente ha afegit que "tenim una aposta decidida en matèria de col·laboració amb les entitats que caminen de forma decidida cap al paradigma feminista de l'economia".

El VI Congrés Estatal d'Economia compta amb la participació d'expertes de l'economia tant del món acadèmic com professional. El contingut del congrés s'estructura en 6 àrees temàtiques: ecofeminisme, polítiques públiques, pressupostos amb perspectiva de gènere, resistències feministes i estratègies de canvi.

Càtedra d'Economia Feminista

La Càtedra d'Economia Feminista (FemEconomiaFeminista) de la Universitat de València (UV) i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana (GV) naix amb el propòsit d'incorporar la perspectiva de gènere en els estudis, anàlisi i aplicació de l'Economia a la Comunitat Valenciana des de l'àmbit universitari a través de la realització de diferents activitats de formació, investigació i difusió.

Pujar