elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.000 persones inscrites en l'I Fòrum "Llíria T'Ocupa"

    El I Fòrum d'Ocupació: "Llíria T'Ocupa" arriba aquest divendres 9 de novembre al Centre Multiusos de Llíria amb més de 1000 persones inscrites. Aquesta trobada entre empreses, entitats públiques i persones desocupades està impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica. A través d'aquest fòrum d'ocupació, els assistents tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de Recursos Humans, a més d'obtindre formació i orientació laboral útil sobre el mercat de treball i com accedir a ell.

    La directora general d'Ocupació i Formació, Rocio Briones; i el regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Ferran Pina, seran els encarregats d'obrir l'acte i donaran la benvinguda als assistents, que participaran durant tot el matí en les diferents conferències i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat i en les entrevistes programades amb les empreses i ens col·laboradors.

    El saló d'actes acollirà les conferències dirigides, entre altres, per la periodista i speaker Gema Font o per Joan Carles Roselló, actor i director escènic, expert en tècniques per al desenvolupament d'habilitats comunicatives i motivació en el treball, qui ajudarà els assistents a superar amb èxit els processos de selecció. Un altre dels comunicadors és Sergio Ayala, empresari amb més de 20 anys d'experiència dedicat a les vendes i 12 anys dedicat a la formació i motivació que, amb un toc d'humor, descobrirà el poder de la diferenciació i la innovació en la cerca d'ocupació. També participarà Ami Bondia, doctora en periodisme i intel·ligència emocional, qui compta amb la seua pròpia secció en el programa Emprende de TVE, i que connectarà amb el públic per a ajudar-los a definir una estratègia professional efectiva. I, finalment, Javier Alandes, formador i motivador d'equips, ensenyarà als assistents com mostrar a les empreses la seua millor versió.

    Els assistents trobaran estands informatius d'entitats col·laboradores i un espai on es realitzaran entrevistes per part de les empreses Decathlon, Norauto, Randstad, Fundació Randstad, Adecco, Fundació Adecco, Corvan, Access ETT, Motiva CEE, Mapfre, Relluent, Grup Nudisco, Grupo Disber, Grupo Sanz, Alaní, Power Electronics, Carrefour, Axial, Delibreads, SRG Global, Tejas Borja i Banco Mediolanum, als qui s'han inscrit en alguna de les més de 70 ofertes disponibles.

    Pots consultar tota la programació del I Fòrum "Llíria T'Ocupa" a la web http://www.lliriatocupa.es

    Pujar