Castellano

La tennista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes aconsegueix el seu segon trofeu WTA

• Sorribes conquista Cleveland després de ser convidada amb una "wild card"

Sara Sorribes acaba de proclamar-se campiona en la WTA 250 de Cleveland després de véncer a la russa Alexandrova, en una final en la qual s'enfrontaven dos tipus de jocs diferents.

Així, la tennista castellonenca va demostrar un joc bo en defensa en el torneig de l'Associació Internacional de Tennis Femenina, remuntant espectacularment des d'una posició inicial complicada, a la qual va arribar amb la invitació d'una 'wild card'.

Sorribes al llarg del campionat va utilitzar variants d'altures i efectes per a incomodar als seus rivals.

Després de la victòria en el torneig estatunidenc, Sorribes ha ascendit 40 lloc en el rànquing mundial, pujant de la posició 95 a la 55. Amb el triomf d'aquest torneig, la tennista conquista el segon títol de la seua carrera.

El punt de partida el va aconseguir després d'aconseguir trencar amb el servei d'Alexandrova, conquistant el set definitiu per 6-4 i el títol a Cleveland.

En 2021, Sara va aconseguir el seu millor rànquing individual, posicionant-se en el número 34 del món.

Ara, la tennista de la Vall d'Uixó s'enfronta a un nou torneig, l'US Open als Estats Units.