Judith, Mar, Aroa i Elisa regnen en els JECV de frontó individual femení

• Les jugadores de Laguar, Massalfassar, Moixent i Meliana conquisten els ors Autonòmics

MÉS FOTOS
Judith, Mar, Aroa i Elisa regnen en els JECV de frontó individual femení - (foto 2)

En les localitats de Meliana i Xaló es van completar aquest cap de setmana les fases finals Autonòmiques dels XXXIX JECV de frontó individual femení. Aquest cap de setmana quatre esportistes van ser campiones Autonòmiques de frontó individual per primera vegada. Judith de Laguar, en categoria cadet, Mar de Massalfassar, en categoria infantil, Aroa de Moixent, en categoria aleví i Elisa de Meliana, en categoria benjamí. A més, van ser campiones sense perdre cap partida Judith,Aroa i Elisa.

A Meliana, es va disputar la fase final cadet amb una gran lluita de les tres primeres jugadores que es va decantar del costat de l'esquerra de la Marina Alta, que va aconseguir el seu primer or, en categoria cadet. L'alcalde de Meliana, Josep Riera va estar entre els espectadors gaudint de la reforma del frontó i del nivell de les participants. Aquesta jugadora ja va ser subcampiona en categoria infantil en la temporada 2018-2019.

Les altres tres categories es van jugar en el poliesportiu de Xaló. En categoria infantil, va haver-hi moltes sorpreses i igualtat, coronant-se Mar de Massalfassar campiona, després de ser subcampiona la temporada passada. Reyes de Finestrat va ser subcampiona per primera vegada sent la jugadora que més va sorprés d'aquesta categoria. Laura de Carlet-Volea, va aconseguir de nou el bronze, repetint medalla en aquesta categoria i mantenint-se entre les millors en una categoria amb gran competència. En categoria aleví, Aroa de Moixent, va aconseguir el seu primer or en aquesta modalitat, després de ser tercera en la temporada 2018-2019, en categoria benjamí. Segona, va ser Uxue d'Ondara, que ja va ser campiona en la temporada 2018-2019, en categoria benjamí, i que va tindre les seues opcions de ser campiona enguany. La revelació d'aquesta categoria va ser Laura del Genovés, tercera i que va aconseguir la primera medalla en aquesta competició femenina. En categoria benjamí, l'escola de Meliana va copar les primeres places amb Elisa i Estela, dos jugadores que novament van demostrar el seu nivell en aquesta competició.