Neus Sansaloni guanya el Cross d'Onda i Andrea Abad el de Dolores

MÉS FOTOS
    Neus Sansaloni guanya el Cross d'Onda i Andrea Abad el de Dolores - (foto 2)
    Neus Sansaloni guanya el Cross d'Onda i Andrea Abad el de Dolores - (foto 3)
    Neus Sansaloni guanya el Cross d'Onda i Andrea Abad el de Dolores - (foto 4)

El Club d'Atletisme Safor Delikia Sport va estar present amb atletes federats en diverses competicions el passat diumenge. A Onda (Castelló) va tindre lloc una nova prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través, on Neus Sansaloni va quedar en primera posició en la categoria cadet femenina amb un temps de 11:59. També va participar el veterà Lluís Gisbert, amb 21:56. La següent prova del cross serà a Ontinyent este diumenge.

I al IX Cross Villa de Dolores (Alacant), sobre una distància de 5.400 metres i en el mateix circuit, va competir Andrea Abad, que va quedar primera en categoria promesa amb un temps de 20:13, i quarta en la classificació de junior a veteranes.

D'altra banda, també diumenge es va disputar el XIV Duatló Circuit de Cheste, que va obrir la temporada. La prova, en distància sprint, va consistir en 5 quilòmetres de cursa a peu en el primer segment, 20 quilòmetres de ciclisme en el segon, i finalment 2,5 quilòmetres de carrera a peu. Alfredo Matoses va aconseguir una altra medalla d'or en la categoria de Veterans 2 i va ser el 15è en la classificació general amb un registre de 1:03:57.

En la modalitat escolar, en fase autonòmica, van participar els cadets Cristina Llinares (sisena amb 41:56), Imanol Nogueroles (42:27), Neus Tarrasó (56:27), i els infantils Johel Faus (que va ser or amb 24: 28) i Joan Llinares, amb un crono de 28:54.