Castellano

MÉS FOTOS
    Héctor Más es classifica per al Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques cadet en edat escolar - (foto 2)

El cap de setmana passat es va celebrar el Campionat Individual Autonòmic Cadet a Alacant, en el qual va aconseguir classificar-se el saltador Héctor Más per al Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques Cadet en edat escolar que se celebrarà els dies 17 i 18 de juny a Lorca, Murcia. L'atleta del Club de Córrer el Garbí, Héctor Más, va competir en longitud fent una marca de 6,41 metres, i representarà a la selecció valenciana en aquesta mateixa prova. En la mateixa competició i també en salt de longitud, Alicia Gómez va aconseguir batre el rècord del club amb un salt de 5’04 metres quedant la cinquena en aquesta prova i va ser sisena en triple amb un salt de 10,56.

Seguint amb els resultats del Campionat Auntonòmic Mohamed Hmane va quedar cinquè en 3.000 metres amb un temps de 9:44:52, Javier Català també es va classificar en cinquena posició en 300 metres llisos amb un temps de 38.36, Gabriela Laporta va quedar 6ª en salt amb perxa amb una marca de 2.60 metres i Eric Sebastià va quedar setè amb un llançament de pes de 10,84 metres.

D'altra banda a València dissabte a la vesprada es va disputar el Campionat Provincial Juvenil i Veterà Individual, i a Alacant també però al matí, es va celebrar Campionat Provincial Juvenil, Junior i Promesa a ambdues competicions assistirem amb atletes a mode de control per a la millora de marques mínimes i la possible consecució de mínimes per a campionats superiors.

Dins dels resultats, cal destacar la marca de Roberto Fernández en 400 metres llisos ja que amb un temps de 51,15 aconsegueix la mínima per a participar en el Campionat d'Espanya Juvenil que se celebrarà el 24 i 25 de juny a Getafe. Així també, Joan Moragues bat un altre rècord del Club en 400 metres tanques absolutes amb un temps de 56’’16.