Castellano

Corredors del CA Safor Teika continuen disputant el Circuit a Peu de la Marina

• El passat divendres es va celebrar la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell. Lucía Granero va ser primera en la categoria de Veteranes A.

MÉS FOTOS
Corredors del CA Safor Teika continuen disputant el Circuit a Peu de la Marina - (foto 2)

Corredors populars del Club d’Atletisme Safor Teika continuen disputant el Circuit a Peu de la Marina Alta. El passat divendres nou ‘groguets’ participaren en la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell, de 8,4 km: Ferran Estruch, Jorge Ruiz, Alfonso Redondo, Lucía Granero, Salva Díaz, Marta Bertomeu, Adrian Vadean, Víctor Tormo i Juan Vicente Estruch. Cal destacar el podi de Lucía Granero en Veteranes A, amb un temps de 40:02.

Dissabte, en la XXI Volta a Peu a Gavarda (8 km), estigueren Rafa Tavallo i Maria Boscà, qui va ser tercera en la categoria de Veteranes B amb 38:02.

D’altra banda, José Ignacio Sanrosendo va completar diumenge en la Mitja Marató de Guardamar del Segura, on va ser el guanyador en la categoria d’atletes amb discapacitat, amb 1:52:11.