elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educant en el present

Educant en el present
    MÉS FOTOS
    Educant en el present - (foto 2)

    La Regidoria de Benestar Social, encapçalada per Cristina Morera Vengut i mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de Dénia, comença a programar les seues activitats per a després de l’estiu. Activitats centrades en la prevenció escolar i familiar.

    En aquesta ocasió presenten per a les famílies de Dénia: "Educant en el present". Baix aquest títol volem posar l’atenció en la importància que té l’educació dels més joves per tal d’evitar problemes relacionats amb conductes de risc. I no solament posant la mirada en el futur, sinó també començar des de ja a solucionar problemàtiques que sorgeixen en relació als fills i filles. Eduquem en el present, per evitar problemes en el futur.

    Així, Educant en el present, consta d’un taller i d’una conferència que s’impartiran el dimecres 28 de setembre i el dimecres 5 d’octubre a partir de les 20h en el Saló d’Actes del CEIP Llebeig de Dénia (Av. Ramon Ortega, núm. 13).

    Taller: COM EDUCAR EN L’ESFORÇ I EN LA RESPONSABILITAT ELS NOSTRES FILLS I FILLES. 28 de setembre, 20h CEIP Llebeig (Dénia). El ponent serà Jesús Ruiz Doctor en Psicologia i coach educatiu orientant a famílies en l’educació dels més joves. Amb aquest taller s’aprendran tècniques que ajudaran a reafirmar el paper com a pares i mares, a ensenyar als fills o filles a valorar allò que tenen, que han d’esforçar-se i treballar molt per aconseguir allò que un vol i que la constància i el sacrifici són condicions necessàries per a triomfar en la vida.

    Conferència: PREVENCIÓ D’ADDICCIONS TECNOLÒGIQUES. ÚS RESPONSABLE D’INTERNET, MÒBILS I VIDEOJOCS. 5 d’octubre, 20h CEIP Llebeig (Dénia). El ponent serà Enrique Madrid, Psicòleg de la Fundació AEPA i especialista en addiccions tecnològiques. El que pretén aquesta conferència és transmetre i nodrir als pares i mares de ferramentes, per tal que els seus fills o filles utilitzen de manera adequada les noves tecnologies (internet, mòbil, xarxes socials i videojocs), mostrant els riscos i oferint pautes per diferenciar entre l’ús, l’abús i l’addicció a les TIC. Així també, pautes per fomentar els factors de protecció.

    Amb aquestes dues cites englobades en EDUCANT EN EL PRESENT, es vol transmetre i donar importància al paper que tenen els pares, les mares i les famílies en general, en l’educació dels més joves. Per aquesta raó, cal formar-se i informar-se, com a pares i mares, de noves maneres d’actuar, per solucionar problemàtiques actuals i a les que ha de fer front la joventut diàriament.

    Pujar