elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Per cada compra un tros de coca de tomaca gratis en els mercats Central i Sant Antoni de Castelló

Per cada compra un tros de coca de tomaca gratis en els mercats Central i Sant Antoni de Castelló
  • La iniciativa forma part de la campanya “Productes de Castelló… els millors”, i cerca fomentar i promoure el consum de productes autòctons

L'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Comerç i Consum, ha anunciat la campanya “Productes de Castelló… els millors!”, una iniciativa dedicada a celebrar i promoure productes locals de la ciutat de Castelló. La campanya es durà a terme el dijous 23 de novembre, sent el Mercat de Sant Antoni i el Mercat Central els punts neuràlgics d'aquesta jornada especial.

En paraules d'Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, “com a part d'aquesta jornada, volem premiar als nostres ciutadans compromesos amb el consum responsable. Per això, cada persona que presente un tiquet de compra del mercat rebrà un deliciós tros de coca de tomaca, un regal com a símbol de suport als nostres productes locals i com a estímul per a promoure el seu consum”.

Des de les 9.30 hores fins a les 11.00 hores, el Mercat de Sant Antoni serà l'epicentre i posteriorment, d'11.30 hores a 13.00 hores, el Mercat Central se sumarà a esta iniciativa que busca ressaltar la qualitat i diversitat dels productes cultivats i produïts a Castelló. En col·laboració amb els mercats i els apassionats productors locals, s'ha preparat un estand informatiu que estarà disponible en el lloc que tots dos mercats tenen destinat per a activitats i que és on es podrà recollir la coca de tomaca en entregar el tiquet de compra.

Aquestos estands tenen com a objectiu fomentar i promoure el consum de productes autòctons, contribuint així a l'impuls de l'economia local i a l'enfortiment dels llaços comunitaris. Esta campanya no sols busca ressaltar la qualitat i frescor dels productes de la nostra terra, sinó també fomentar una major connexió entre la ciutadania i els nostres valuosos productors locals.

Pujar