elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 23.000 electors de Burriana estan hui dits a les urnes

Més de 23.000 electors de Burriana estan hui dits a les urnes

    Els col·legis electorals de Burriana, com en la resta de la Comunitat, han obert ja les seues portes. Des de les nou del matí, els veïns de la capital de la Plana Baixa estan cridats a depositar el seu vot en les urnes. En total, són 23.642 els censats a Burriana, dels quals 618 es corresponen a residents a l'estranger, 315 a estrangers residents amb dret a vot mentre que el cens d'estrangers amb dret a vot en les eleccions europees és de 219.

    Hui es voten eleccions municipals i europees. Sobre les primeres, elperiodic.com ha preparat un programa especial amb entrevistes als principals candidats en les últimes setmanes que pots consultar ACÍ. L'objectiu, saber què opinen els candidats a l'alcaldia sobre temes com a economia, empre turisme, urbanisme, PAI Sant Gregori, entre altres.

    Als comicis municipals d'aquest diumenge concorren a Burriana nou candidatures (tres més que en 2015): Partit Popular, Partit Socialista Obrer Espanyol, Ciutadans Independents per Burriana, Esquerra Unida País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià, Vox, Espanya 2000, Ciutadans i Podem.

    Els candidats a l'alcaldia són: Vicent Granell per Compromís, Juan Fuster pel PP, María Josep Safont pel PSOE, Gabriel Ferrándiz per EUPV, Santiago Zorío per Esquerra Republicana del País Valencià, David González per Podem, Juan Canós per Vox, Mariola Aguilera per Cibur, María Jesús Sanchís per Ciutadans i Jesús Parra per Espanya 2000.

    Del resultat democràtic que marquen les urnes eixiran els regidors de la nova Corporació Municipal. Segueix el directe l'escrutini de les votacions locals a Burriana des de les 20.00 en elperiodic.com. A més, pots consultar els resultats que es van obtindre en les últimes eleccions municipals de 2015 en l'especial eleccions municipals 2019 d'elperiodic.com.

    Pujar