elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més 1800 persones van gaudir de les projeccions de Bellaguarda de Cine

Més 1800 persones van gaudir de les projeccions de Bellaguarda de Cine

    Per segon any consecutiu, la plaça de la Cantereria es va convertir en una improvisada sala de cinema a l'aire lliure, amb un mágnific acolliment. Més de 1800 persones es van donar cita durant les sis projeccions, que cada dimarts des del 18 de juliol i fins al 22 d'agost, es van oferir gratuïtament.

    La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, que coordina l'edil Vicenta Pérez, va tornar a impulsar el projecte Bellaguarda de Cine, després del gran acolliment de l'any passat, i que va projectar pel·lícules molt conegudes per al públic familiar en valencià.

    L'augment de dues projeccions més respecte a l'any passat ha sigut la principal novetat de Bellaguarda de Cine, enguany.
    Per a Vicenta Pérez, "l'aposta que vam fer l'any passat ha valgut la pena, perquè en tan sols dues edicions i amb la resposta del públic el projecte s'ha consolidat, pel bon acolliment que hem tornat a tenir. A més, enguany hem tingut la sort que la comissió de festes de la Trinitat muntara un servei de bar per a tots els assistents, després de la proposta que els vàrem fer, per el que estem molt agraïts ".

    Segons l'edil de Normalització Lingüística i Educació, "les sis pel·lícules que varem projectar enguany, van omplir cadascuna de les sessions i fins i tot vam haver d'ampliar el nombre de cadires previstes. Així que el balanç no pot ser més positiu, ja que és una bona forma d'acostar la nostra llengua a la gent d'una forma molt amena", va destacar Vicenta Pérez.

    Pujar