elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.800.000 euros en obres al 2016

Més de 1.800.000 euros en obres al 2016

    La Regidoria d'Obres ha fet balanç del 2016 i tanca un any amb més de 1.800.000 euros executats en diferents obres de millores en la ciutat. Les obres es reparteixen per tots els barris així com per zones dels paratges naturals millorant la vida i el dia a dia dels ciutadans.

    L'edil del ària, Jordi Martínez, destaca que, per qüestions pressupostàries, la majoria de les obres van tenir consignació a partir de juny pel que la redacció de projectes i adjudicacions han tingut lloc majoritàriament a l'últim trimestre de l'any. «Malgrat tot, cal destacar el bon fer del departament i hem aconseguit adjudicar-les abans que acabe l'any, executant-se moltes d'elles encara en 2016 i altres, en el primer trimestre del 2017» explica Martínez.

    Ja han estat adjudicades i començaran després de la campanya de Nadal, obres importants com el reparació del tauler del Pont de Sant Jordi per 275.000 euros, la renovació del clavegueram de Batoi per 180.000 euros, la reparació del Carrer Tossal per 75.000 euros i un reasfaltat de diversos carrers per 30.000 euros. S'ha començat també la setmana passada L'Ermita de Sant Cristòfol per 35.000 euros i la façana del Centre Social de la Zona Nord.

    Al llarg de l'any, també s'han atès algunes qüestions d'urgència des de la Regidoria d'Obres. En primer lloc es van haver d'atendre dues actuacions urgents en el clavegueram del carrer Molinar i Sant Vicent pel perill que comportaven i ja han començat els treballs de reparació de la Curva del Malalt al carrer Sant Joan de Ribera, carrer afectat per les últimes les pluges, amb un cost de 75.000 euros.

    En 2016, els alcoians han vist realitzades, obres a la ciutat com la re urbanització del carrer Verge del Pilar (180.000 euros), l'asfaltat de l'Avinguda d'Elx (60.000 euros), ampliacions de voreres buscant la recuperació del carrer per a les persones en Santa Rosa, Zona Nord amb General Prieto i Pare Poveda, al Centre en País Valencià i Mossèn Torregrossa, o a l'Eixample amb Regiment Biscaia.

    També s'ha actuat en diferents ponts, el carrer Joan Fuster, rotonda Batoi, carrer Filadors, Carrascar i Aitana, Placeta les Eres, Carretera Molinar, dipòsit de Batoi, parcs infantils diversos, i espais naturals com el Racó de Sant Bona Ventura, la Via Verda o Font Roja amb uns nous lavabos i una nova il·luminació.

    Pujar