Castellano

El Club Alaquàs Caiac-Polo guanya el campionat autonòmic

• El campionat es va celebrar els dies 10 i 11 de setembre a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar

El Club Alaquàs Caiac-Polo ha sigut el gran triomfador del Campionat Autonòmic celebrat els dies 10 i 11 de setembre a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar en el qual van participar tots els equips de la Comunitat Valenciana.

Pels resultats obtinguts en les diferents categories, el d’Alaquàs es va alçar amb el títol de Campions. La categoria sub21 va aconseguir la primera posició, la categoria sub16 masculina va aconseguir el primer lloc mentre que la sub16 femenina es va quedar en tercera posició. Pel que fa a sénior, la categoria femenina es va alçar amb el títol de Campiones mentre que la categoria masculina va aconseguir la segona posició.