elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

40.000 valencians es vacunaran la setmana vinent contra el covid

40.000 valencians es vacunaran la setmana vinent contra el covid
  • El 85% de les vacunes que ha rebut la Generalitat ja estan administrades o distribuïdes per a aplicar-se en els pròxims dies

MÉS FOTOS
40.000 valencians es vacunaran la setmana vinent contra el covid - (foto 2)

La setmana vinent es vacunaran contra el covid 40.000 persones en la Comunitat Valenciana. Així ho ha comunicat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, al final de la reunió de la comissió de vacunació contra el covid.

En la reunió, en la qual també ha participat la vicepresidenta, Mónica Oltra, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, s'ha constatat que la vacunació va ja a molt bon ritme.

De fet, el 85% de les vacunes que ha rebut fins ara la Generalitat ja estan administrades o distribuïdes per a aplicar-se en els pròxims dies.

A més, en la reunió també s'ha informat que el potencial de vacunació ha augmentat en aprovar-se un protocol que permet obtenir 6 vacunes de cada vial, enfront de les 5 actuals.

Segons Puig l'objectiu és “garantir que les residències i centres de dies, les persones més vulnerables estiguen immunitzades” contra el coronavirus.

Així mateix, el cap del Consell ha assenyalat que ha mantingut converses amb el Rei Felip VI qui ha mostrat la seua solidaritat amb la Comunitat pel temporal i l'evolució del covid; i també amb el president del Govern, Pedro Sánchez, a qui ha traslladat les prioritats com l'acceleració en el procés de vacunació i la resposta social i econòmica per a empreses i treballadors de la Comunitat Valenciana.

Pujar