elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

La veu dels onders

    Ho vaig fer diumenge passat, mitjançant les xarxes socials, i ho vull fer ara també, amb més temps, a través del meu blog.

    Com alcalde d’Onda, vull agrair a tots els veïns del poble que, amb el seu vot, van fer més forta la democràcia al nostre país i a la nostra ciutat. I tot, independentment del color del vot de cadascú i, evidentment també, dels resultats obtinguts per cada partit polític.

    A més, com a president del Partit Popular d’Onda, vull agrair també a tots els votans populars del nostre poble per la confiança que demostren en el nostre treball i que han permès que siguem la força política més votada en el poble des de fa sis anys i cinc eleccions consecutives.

    De fet, a Onda, el Partit Popular vam aconseguir el 25-M millors resultats en percentatge de vot que la mitjana espanyola, la autonòmica i la provincial.

    Eixa confiança ens permet seguir treballant com fins ara, amb il.lusió i determinació al servici de tots els onders . Seguirem treballant per a solucionar els problemes dels veïns i per a millorar la ciutat.

    La victòria del PP a Onda el passat 25-M reflexa l’hegemonia dels populars al poble. I es que el PP, com deia abans, ha guanyat les últimes cinc eleccions.

    Ho va fer a les generals del 2008, amb huit punts de diferència respecte de la segona força més votada, i ho ha tornat a fer en les europees d’este any, amb un marge de sis punts.

    Durant estos sis anys, s’han produït altres tres eleccions i tots les ha guanyat també el Partit Popular.

    Ho vam fer a les europees del 2009, a les locals del 2011 i també a les generals del mateix any.

    Ara bé, i és el més important. A Onda, els veïns no només tenen veu en les eleccions.

    Passades les europees, i fins que arriben les locals i autonòmiques, des de l’ajuntament estem fent reunions en els veïns per a que diguen la seua en les decisions importants que està posant el marxa este equip de govern municipal.

    Ho vam fer per primera vegada amb la remodelació del Raval de Sant Josep i l’última, fins ara, fa només unes setmanes amb la remodelació del Pla.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir