Dimarts 17 de Octubre de 2017

-L'Escola Oficial d'Idiomes amplia la seua oferta educativa a Oliva :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  oliva
15/09/2017 | elperiodic.com  

L'Escola Oficial d'Idiomes amplia la seua oferta educativa a Oliva

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora d'Educació, Yolanda Pastor, ha donat a conéixer que l'Escola Oficial d'Idiomes ha aprovat per a l'Aula d'Oliva dos nous grups d'anglés. Serà el B2-1 (avançat 1) i B2-2 (avançat 2).

"Per aquest motiu, l'alumnat que es va matricular durant el mes de juliol als cursos de B2-1 o B2-2 a Gandia pot canviar la matrícula i matricular-se en els nous grups creats a Oliva" assenyalava la regidora. Tan sols cal enviar un correu electrònic a 46018394@gva.es i adjuntar còpia de la matrícula de juliol.

Aquests dos nous grups se sumen als ja oferits l'any passat a l'Aula d'Oliva situada a l'IES Gregori Maians: en Anglés el A2-1 (bàsic 1), A2-2 (bàsic 2), B1-1 (intermedi 1), B1-2 (intermedi 2); i en Itàlia l'A2-1 (bàsic 1) i el A2-2 (bàsic 2).

Des de la Regidoria d'Educació s'han realitzat, en els darrers mesos, intenses gestions amb els responsables de l'Escola Oficial d'Idiomes per tal d'aconseguir portar a Oliva els nous grups d'anglés tan demandats pels seus ciutadans "i així evitar els desplaçaments d'aquestes persones a Gandia per cursar els seus estudis" explicava la regidora Yolanda Pastor.

D'altra banda, des de la Regidoria d'Educació també s'ha sol·licitat a l'EOI de Gandia la posada en funcionament a Oliva de grups de destreses orals. "Ho considerem indispensable, ja que hi ha un públic que necessita desenvolupar les seues destreses orals i complementa els cursos oficials dels aularis i de l'EOI"; i per últim també Iniciar un grup específic d'anglés turístic.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tortilla española y crema catalana
14/10/2017 - Reflexionando, que no es poco
Uno no es lo que dice… si nadie te lo reconoce
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil