Diumenge 18 de Març de 2018

-3.316 alumnes inicien hui el curs escolar 2017-2018 a Oliva :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  oliva
11/09/2017 | elperiodic.com  

3.316 alumnes inicien hui el curs escolar 2017-2018 a Oliva

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Durant la jornada de hui, dilluns 11 de setembre, els xiquets/es d'Infantil, Primària i ESO d'Oliva han iniciat les classes escolars. Segons ha donat a conéixer el departament d'Educació que encapçala la regidora, Yolanda Pastor, en aquest curs 2017-2018 s'han matriculat un total de 3.316 alumnes, dels quals 662 són d'Infantil, 1.626 de Primària i 1.028 d'ESO.

"Des de la delegació d'Educació s'han dut a terme diversos treballs de manteniment i conservació a tots els centres escolars per tal que hui estigueren enllestits per rebre els alumnes. Eixe ha estat el nostre objectiu fonamental" assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Així mateix, la regidora ha recalcat que les classes s'han iniciat amb total normalitat als centres educatius de la ciutat i sense cap incident.
Des del departament d'Educació s'han dut a terme en les darreres setmanes diverses actuacions de millora per tal de tindre els centres en condicions hui dilluns. D'una banda, obres de caràcter general i de manteniment que són comuns a tots els col·legis com és repintar, revisió de la il·luminació, de lampisteria, desinfecció i desinsectació, poda i desbrossament de les zones enjardinades i per un altre, actuacions més específiques de cada centre, en funció de les seues necessitats, detectades i en resposta a les demandes de professors i pares i mares d'alumnes.

En aquest sentit, les obres que s'han realitzat abans de l'inici del curs han estat les següents:

• CEIP Alfadalí. S'ha procedit a esmenar problemes d'embassaments al pati, amb la millora de l'evacuació d'aigües mitjançant la construcció d'un nou embornal i la formació d'un solatge de formigó amb nous pendents.
Substitució de les lluminàries de tot el centre per altres de baix consum i de major rendiment energètic.
• CEIP La Carrasca. Renovació completa de banys en els pavellons d'infantil i de primària. Substitució de l'enrajolat de parets i tots els sanitaris.
• CEIP Verge dels Desemparats i EPA. Substitució de la tanca de tot el recinte. Aquesta tanca, de 450 m de longitud, en l'actualitat es troba molt deteriorada, ja que es tracta del tancat original amb 40 anys d'antiguitat.
• CEIP Lluís Vives. Renovació completa de banys situats en el bloc del gimnàs. Substitució de l'enrajolat de parets i tots els sanitaris.
• CEIP Santa Anna. Reparació d'escletxes, impermeabilització i pintat de totes les façanes.

Yolanda Pastor indica que "Des de la Regidoria d'Educació continuarà treballant durant els pròxims mesos i el curs, perquè els nostres alumnes estiguen sempre en les millors condicions possibles."

La regidora ha afegit que "Aquestes actuacions són el resultat de les actuacions emmarcades en el full de ruta que es va marcar fa dos anys com a objectius a aconseguir des de la Delegació d'Educació per a aquesta legislatura. Actuacions necessàries i demandades des de fa molt temps per la comunitat educativa local."

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M

RSS elperiodic.com Oliva
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil