Dilluns 21 de Maig de 2018

-Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  gandia
09/11/2017 | elperiodic.com  

Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Creu Roja Gandia organitza el Dia de la Bandereta per a sol·licitar ajuda econòmica que enguany destinarà a la solidaritat amb la infància. Amb el lema: Di sí a la infància, els fons serviran per a pal·liar la pobresa infantil amb la posada en marxa de projectes de suport escolar i ajuda a l'alimentació.

Cal recordar que Creu Roja Gandia va recuperar la col·lecta ara fa 4 anys, quan feia 50 anys que no eixia pels carrers de la ciutat. Amb l'objectiu d'ampliar la intervenció a favor de les persones afectades per la crisi socioeconòmica l'Entitat Humanitària, amb la implicació dels col·lectius socials majoritaris de la ciutat, estarà novament requerint l'ajuda voluntaria dels ciutadans.

Es podrà col·laborar de manera directa dipositant els seus donatius este dissabte 11 de novembre, en les vidrioles blanques i taules benèfiques, de 10:00 a 14:00 hores pels carrers del Centre Històric i el districte del Grau de Gandia. A més, es pot fer ús de la telefonia amb l'enviament d'un SMS amb la paraula INFANCIA al 28092 per a donar 1,2€, al 38088 donar 3€ i al 38092 donar 6€. També participen en esta campanya pràcticament a totes les entitats bancàries de Gandia amb el "Conter Corrent Zero" on es pot fer l'aportació econòmica que s'estime oportuna, sols cal interessar-se pel conter del Dia de la Bandereta.

Al voltant de 145 voluntaris de Creu Roja Gandia i representants de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, la Federació de Falles de Gandia, o Associacions de Veïns... presidiran les taules que convertiran el Dia de la Bandereta en el símbol de la solidaritat ciutadana.

La distribució de les 9 taules solidàries estaran repartides de la següent manera: la Federació de Falles estarà a la Plaça Escola Pia encreuament amb c/Major, el col·lectiu de Mestres Voluntaris de Creu Roja amb l'ajuda d'immigrants al Passeig de les Germanies davant l'IES Ausiàs March, l'Associació Veïns de Corea al c/Magistrat Català davant la seu de Creu Roja, els Voluntaris Mediambientals de Creu Roja a l'entrada de la Renfe, la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa al Passeig de les Germanies encreuament c/Rausell, membres de l'Assemblea Local de Creu Roja a la Plaça Major davant l'Ajuntament, la Germandat del Davallament del Grau a l'Avinguda de la Pau davant església St. Nicolau, l'Associació Veïns i Dones del barri del Raval al Passeig de les Germanies encreuament c/Valier.

Assenyalar que a banda de l'acció pròpia del dissabte de matí, l'entitat bancària Banco de Santander es suma a la campanya instal·lant una taula solidària el divendres dia 10 de matí davant la seua oficina principal al Passeig de les Germanies. A més, els Voluntaris de Creu Roja Joventut estaran el dissabte de vesprada amb les vidrioles pels carrers del Centre Històric de 17:00 a 20:00 hores.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

13/05/2018 - Chuzos de Punta
Un mundo muy chulo
14/05/2018 - Picos Pardos
¡¡Guerra al aceite de palma!!
15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial
14/05/2018 - Editorial
El verd transversal

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil