Divendres 20 de Abril de 2018

-Cocentaina crea una Unitat Canina en la Policia Local :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  cocentaina
03/08/2017 | elperiodic.com  

Cocentaina crea una Unitat Canina en la Policia Local

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha aprovat recentment la creació d'una Unitat Canina (UCAN), dins de la Policia Local. Aquesta nova dotació està enfocada a prevenir o si escau disminuir en gran manera, la problemàtica social existent relativa al consum de drogues en llocs públics i les conseqüències d'inseguretat ciutadana que comporta aquests actes i que preocupen tant als veïns de la població.

Com bé és sabut, la Policia Local és, de tots els cossos policials, el més proper als ciutadans, i per açò, hauria de ser el més capacitat per a resoldre tal problema d'inseguretat ciutadana com és el consum i/o tinença de drogues, on el seu origen més immediat prové del tràfic de drogues a xicoteta i mitjana escala.

Segons Marcos Castelló, regidor de Seguretat, "amb la creació de la Unitat Canina busquem i volem millorar els serveis policials d'aquest municipi, augmentant la seua eficàcia i qualitat, mantenint un contacte directe amb aquelles zones que presenten un major factor de risc, i també la prevenciò en lloc pùblics com poden son els parcs, els voltants dels diferents centres educatius, controls rutinaris a peu de carretera, així com en llocs de màxima influència o qualsevol lloc que es puga detectar la problemàtica associada amb el consum o compra-venda d'estupefaents".

Aquesta unitat especialitzada, estarà composta per dos guies canins (Agents d'aquesta Policia amb la corresponent titulació que els habilita) i dos cans especialitzats en la detecció de drogues que han sigut adquirits per l'ajuntament contestà, així també com tots els materials necesaris per a poder posar en marxa aquesta nova unitat dins de la Policia Local amb les màximes garanties.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil