Divendres 20 de Abril de 2018

-El Collet celebra els 15 anys de vida :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  benicarlo
27/10/2017 | elperiodic.com  

El Collet celebra els 15 anys de vida

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Des de la residència s'han programat diverses activitats els dies 2 i 3 de novembre per commemorar l'aniversari. En l'actualitat, el centre atén a 45 usuaris amb diversitat funcional.

La Residència i Centre de Dia El Collet celebra el pròxim dia 2 de novembre el seu quinzé aniversari amb una programació carregada d'actes commemoratius, que tenen com a objectiu principal posar en valor i visibilitzar tant als 38 usuaris de la residència (més els 7 del centre de dia), com també a les seues famílies i als 43 treballadors. La regidora de l'Ajuntament i presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (Oacse), Filo Agut, ha volgut destacar el treball que s'ha fet al llarg d'aquests 15 anys al centre i ha subratllat «el paper de l'Ajuntament, de les famílies i de la Generalitat en el naixement i consolidació d'aquest centre».

En aquest sentit, Jordi Lores, el director de la Residència i Centre de Dia El Collet, ha afegit que «el treball de les famílies dels usuaris i dels treballadors és la peça fonamental del projecte».

En concret, per tal de commemorar l'aniversari, el pròxim dijous 2 de novembre a les 12.00 hores, a la capella del Mucbe es projectarà un vídeo documental elaborat per Borja Segarra sobre els moments que s'han viscut a la residència al llarg de l'any. En acabar, s'inaugurarà una exposició d'unes 50 fotografies que han capturat la vida a El Collet durant aquestos 15 anys. La mostra fotogràfica es podrà visitar al claustre del Mucbe fins al 12 de desembre.

D'altra banda, divendres 3 de novembre es portarà a terme una festa d'aniversari a la residència, «dedicada als usuaris, famílies i a tot el públic que vulga assistir», ha declarat Lores. Paral·lelament, el mateix dia 3 a les 11.00 hores s'organitzarà una jornada de portes obertes al centre.

Segons ha afirmat Agut, «aquesta programació intenta ser una finestra a la societat de Benicarló, i a més ajudar a fomentar la integració de les persones amb diversitat funcional».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Benicarló
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil