Divendres 15 de Desembre de 2017

-XV Encontre Nacional de Confraries i Germandats i Passos del Devallament :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  alzira
13/10/2017 | elperiodic.com  

XV Encontre Nacional de Confraries i Germandats i Passos del Devallament

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

És la primera vegada, en els quinze anys d'història de l'encontre, que Alzira és convertix en la ciutat acollidora de l'esdeveniment i per a l'ocasió, des de la confraria amfitriona i amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, s'ha realitzat un ampli programa d'actes:

El divendres hi haurà una exhibició de la Banda de Tambors i Timbals de la confraria, seguit de la recepció oficial que es realitzarà en l'Ajuntament als assistents en l'Encontre Nacional.

La jornada de divendres es completarà amb un concert al Gran Teatre a càrrec de la Societat Musical d'Alzira, la visita al dosser i un visita nocturna a la Vila, el nucli antic de la nostra ciutat.

Dissabte serà una jornada on pel matí tindran protagonisme les ponències mentre que per la vesprada es realitzarà el tradicional encontre en la plaça Major entre la confraria del Devallament i la Real Confraria de la Dolorosa.

El diumenge es visitarà el santuari de la Verge del Lluch on a les 11 del matí tindrà lloc l'eucaristia. També i al local social de la confraria del Devallament es cuinarà la paella a llenya que se servirà a tots els participants abans d'acomiadar-los.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, ha manifestat que "Ocasions com esta són una oportunitat per tal de donar a conéixer les particularitats de la nostra Setmana Santa a la resta del país i localitats veïnes; cal recordar que des de 1988 comptem amb la declaració de Festa d'Interés Turístic Nacional, i això ens obliga a ser respectuosos i fermes defensors de les nostres tradicions".

Prop de 95 inscrits més els convidats de la confraria participaran en les activitats. Les ciutats que estaran este cap de setmana a Alzira són: Guadix, Toledo, Còrdova, Barbastro, Cadis, Valladolid, Reus, Plasencia, Múrcia, Requena, Novelda, Benetússer, Carlet i Gandia.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil