elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament ha arreplegat el Premi NovaGob Excel·lència 2016

L’Ajuntament ha arreplegat el Premi NovaGob Excel·lència 2016
    MÉS FOTOS
    L’Ajuntament ha arreplegat el Premi NovaGob Excel·lència 2016 - (foto 2)

    L’alcalde, Diego Gómez, ha assistit, junt a tècnics de l’Ajuntament d’Alzira, al III Congrés d'Innovació Pública Iberoamericana NovaGob que s’ha celebrat els dies 29 i 30 de setembre.
    L’alcalde ha participat al Congrés a la taula redona “La nueva oleada de la participación ciudadana: Tecnologías y metodologías” junt a Aitor Silván, Investigador NovaGob, Lilisbeth Perestelo Pérez, Investigadora del Servicio de Evaluación del Servicio Canario de la Salud i Jaime Torres Melo, Veedor Distrital de Bogotá.

    Posteriorment, s’ha celebrat l’acte el lliurament dels Premis NovaGob Excel·lència 2016 on l’Ajuntament d’Alzira ha sigut guardonat amb Premi NovaGob Excel·lència a la lluita contra la corrupció amb el projecte “Projecte de transparència en la contractació pública de l'Ajuntament d'Alzira. Licitació electrònica i registre de contractes: zero paper i zero corrupció” emmarcat dins l’Eix 2 dels Premis: Valors, Ètica pública, govern obert i lluita contra la corrupció.

    Els Premis NovaGob Excel·lència 2016 reconeixen els projectes i persones més destacades en l'àmbit iberoamericà de la innovació pública respecte a Qualitat i Innovació, RRHH i Formació, Tecnologia, eGob i Xarxes Socials, Gestió Econòmica, Gestió Municipal-Local, …

    Pujar